[google2bc392fc17c4e828.html] google2bc392fc17c4e828.html
 

SUMI - Hogyan kaptam szárnyakat

Book cover photo.jpg

Ez a könyv egy kisfiúról szól, akit 8 évesen ismerünk meg, és az Ő nehézségein át kapunk képet a lelkiség megtalálásáról, hogy hogyan tanul hallgatni a belső megérzéseire, és hogy kommunikál a másik világgal, ahonnan angyali segítséget kap, mint egy kis üzenetközvetítö az égi segítők birodalma valamint a nehéz földi élet között.

Neked elárulom, a neve SUMI azt jelenti See Us More Intelligently, azaz Lássatok Minket Még Intelligensebben, amit kb. úgy fordítanék, hogy Sugallat Útján Megkapott Információ.


The book is Copyright. All rights reserved.  A szerző szellemi és erkölcsi jogai érvényesítve vannak, minden jog fenntartva.

Előszóként elmondanám, hogy.... 

....Semmi esetre sem vagyok őrült ... legalábbis ezt szeretném gondolni, ugyanis a könyv annyira különleges a számomra, hogy még csak el sem tudtam mondani. Egyszerűen azért, mert egyáltalán nem vagyok író. Amikor először jött a gondolat, hogy könyvet írjak, felnevettem, mivel senki sem tudja jobban nálam azt a tényt, hogy nem vagyok író. Aztán meglátogattam a mestert egy meditációban, és amikor egy szép vízesés mögé vitt egy barlangba, és elkezdtünk vacsorázni, azt mondta nekem, hogy tényleg meg kellene írnom ezt a könyvet, azt gondoltam, te is viccelsz? De aztán körülnéztem, és mellettünk a barlangfal oldalánán két írnok ült (angyalok, mindazonáltal régimódi írógépek mögött, türelmesen, de láthatóan belefáradtan a hosszú várakozásba, és jelezték - készek  elkezdeni az írást. Ráadásul ténylegesen kötöttek egy kötelet a kezemhez, ahogyan Ők írják az irományt, hogy én is tudjam írni az én gépemen... úgy, hogy el tudom hinni, hogy én dolgozom, de ténylegesen csak írtam ... szóval most mar tudod kivel van dolgod!


Aztán nem sokkal ezután a neveket is megkaptam: Angeli & Angelous..., és először arra gondoltam, hm, milyen kedves, de nem igazán én vagyok ... hah, később jöttem rá, hogy ezek a nevek nem nekem szólnak, de természetesen az írógép mögött ülő angyalok nevei!...

Tehát, ezek után lássuk mi következik.... 

A fejezetek....

 

Kedves olvasó, illetve hallgató. A könyv angolul íródott, így vettem a bátorságot és élesben itthon, szabad fordításban hozom el Nektek az írást mint hanganyagot, ami azzal jár, hogy nem tökéletes és professzionális munka, és vannak háttér zajok pl. ahogy lapozom az oldalakat a fordításhoz. Elnézést kérek mindezért. Annyira nagy bennem a vágy, hogy bemutassam Sumi-t Nektek is, és hogy köztetek is szárnyalhasson, remélem elnézitek nekem a hibákat, és az élményekre tudtok koncentrálni. 

Összesen kb. 8 órányi hangfelvétel - sorrendben, és próbáltam kb. órás fejezetekben felmondani.

Sok szeretettel küldöm mindenkinek, akit érdekel és megérint a könyv. Az eredeti könyv a Book című oldalon megvásárolható.

Áldás és köszönet.

Andrea

Track NameArtist Name
00:00 / 01:04