[google2bc392fc17c4e828.html] google2bc392fc17c4e828.html
 

Kedves Olvasó,

Köszöntelek honlapomon. 

Nem véletlen, hogy itt vagy e honlapon, és hogy ezeket a sorokat olvasod. Lehet, Neked, Hozzád szól itt valami, de az is lehet, hogy rajtad át fog valaki, akit Te ismersz,  olyan informacióhoz jutni ami fontos a számára...

Kérlek, nyitott szívvel és lélekkel olvasd oldalaimat, az információkat, én is pont így írtam mindent, tiszta szívből.

Most, amikor 2020 márciusában írom e sorokat, keményen dúl a háború a Jó és Rossz között, észrevehetően a számunkra is.

De mit is tehetnénk mi, mindezek közepette, hogy a Jó oldal győzzön? Annak érdekében, hogy béke és szeretet uralkodjon a Földön - háborúk, éhínség, betegségek nélküli világban éljünk megértésben egymással és a Természettel.

Figyeljünk oda Magunkra, gondolatainkra, érzelmi világunkra és testi egészségünkre, valamint szeretteinkre, embertársainkra is, és kisállatainkra is egyaránt.

Emeljük meg a frekvenciánkat, kirezgésünket belső nyugalmunk megőrzésével, jó hangulattal, nevetéssel, meditációval, imával, jógázással, testi gyakorlatokkal ha lehet kint a szabad levegőn, háziállataink szeretetével, és egészséges táplálkozással stb., így szeretteink is és mások is jó példát látván kedvet kaphatnak ugyanezekre, hiszen a jó is könnyen tud terjedni... akár az ásítás.

Itt küldök szeretettel mindazoknak akiket érdekel egy-egy Meditációt, használjátok amikor csak akarjátok és tudjátok. Csak kérlek, mialatt hallgatjátok, ne vezessetek vagy működtessetek mechanikus gépeket ami balesetveszélyes lehet.

 

Béke és Áldás legyen Veled.

Namaste,

 

Dr. Dolgos Shurvell Andrea

Metafizikus