[google2bc392fc17c4e828.html] google2bc392fc17c4e828.html
 

Üdvözöllek, és köszönöm, hogy velem tartasz ebben a gondolati sétában...

A fő cél az, hogy felébredjünk, minél többen és minél hamarább, ugyanis sürget az idő, úgy, hogy tudatosodunk, elkezdünk a szívünkkel élni és érezni, megkülönböztetni mi az igazság és a hazugság, mert az igazsággal belülről rezonálunk és elkezd mocorogni ott valami, amit tudjuk, ha leküzdjük a félelmünket akkor kiállunk a saját és nagy világi igazság mellett.

Mert rájövünk, hogy mi az ami a legrosszabb történhet velünk? Az, hogy meghalunk...

Na de hát ez nem volt már eleve benne a pakliban amikor megszülettél? Arra kell először is ráébredni, hogy nem egy test vagy csupán, egy mechanikusnak felálított anyagi szilárd test ami csak úgy létezik, és ha már itt tartunk, akkor úgyis egy életünk van (mondják sokan), adjunk bele hát mindent... nos, nem. De még csak nem is test vagy egy kis lélekkel, amit esetleg már kezdenek emberek megismerni, megtapasztalni... nem. Ennél sokkal több vagy.

Mert ha azt gondlolod, hogy a testben van a lélek, kezdesz jó irányban járni, de ez még nem elég ahhoz, hogy elkezd legyőzni félelmeidet... ugyanis egy nagy energia bomba vagy, ha úgy tetszik, egy fénygömb, ami erre az életre, a fizikai megtestesülésre, megtapasztalásra testet öltött, de ebből az is adódik, hogy a ruha mögül ott van még jóval energiák sokasága, ami kilátszik a ruhádból (testedbő), amit már mérhetően, sőt, fotóval is kimutatható és Aurának hívunk.

Mindebből világosan következik, hogy sokkal több vagy mint csak atomokból, sejtekből, szövetekből és szervekből álló szervezet. Ez azért is fontos, hogy megértsd, hogy ebből rá tudjál jönni, hogy ezek szerint több van mint egy élet, és ha már több van akkor valahova tartozol is, úgymond, fent -vagy idebent, mégpedig egy magasabb Élet Intelligenciához, Erőhöz, ami nem hagy el még a legrosszabb esetben sem, de a tapasztalás, és életed útja, Rád van bízva mit teszel vele.

Ha pedig ezt mind belekalkuláljuk a mindennapjainkba, és úgy élünk, hogy tudjuk, a Földi élet az érzelmek sokaságának megtapasztalása, akkor megpihenhetünk Önmagunkban, és annak tudatában, hogy dolgunk végeztével visszatérünk oda, ahonnan jöttünk, az Energia Forrásba, Fénybe, vagy Isteni Szeretetbe, Mennybe, ahogy nevezni kívánod ezt a szemmel még láthatatlan helyet, de szívvel érezhető ez a hely, a tudatosság létét képviseli.

Amikor ezt nemcsak elfogadjuk, de éljük is a mindennapjainkban, akár csak gondolatként először, hogy- ha meghalunk sincs nekünk végünk, mert a létünk folytatódik tovább egy másik síkon, egy másik - igaz ugyancsak láthatatlan szférában, és csak a földi javaink, szeretteink maradnak hátra egy darabig amíg majd Ők is csatlakoznak a másik dimenzióba dolguk végeztével, akkor a mi kis életünk már nem is olyan borzasztóan félelmetes, igaz?
 

Még akkor is, ha borzasztó dolgok történnek.
 

Ezek a dolgok történnek, történhetnek azáltal, ha mi kreáljuk ezeket saját magunknak és magunk köré, tehát személyes és felelünk érte, vagy, mint ahogy a mai helyzetek mutatják, más tényezők is fontos szerepet kapnak abba, hogy borzasztónak mondható világra kiható helyzetek alakuljanak ki. Ezt a krízist rögtön talán nem olyan egyszerű megoldani, és úgy is gondolhatjuk, hogy nekünk ehhez semmi közünk, főleg a megoldás és felelősség miatt, de ez nem igaz, nem így van.
 

Mert amikor a saját létünk, életünk és annak minősége van veszélyben, és minden emberi jogokat sértve megpróbálják azokat el is venni, illetve már most sok mindent elvettek tőlünk és még fognak ha nem ébredünk fel, és még hozzátenném hogy a lelkiségünk is veszélyben, akkor igenis fontos, hogy felébredve minderre, reagáljunk úgy, hogy a válaszunk egyértelműen NEM legyen a világkormányzat kialakítására. Mindjárt elmondom miket takar ez – alapfokon, mert itt nem a megfélemlítés a célom, sőt, de ahhoz, hogy tisztán lássuk mi folyik valójában, tudnunk kell egy-két dolgot biztosan.
 

A lelkiségünk is veszélyben csupán amiatt, mert a végső célja a háttérhatalomnak, aki nem mással mint az Ördöggel paktál, hogy ne legyünk önálló, érző lények, tudatosak, és felszabadultak. Túl hihetetlen mindez, kamu, gondolod? Valóban az, hihetetlen. Az, hogy vannak akik ilyet tennének másokkal.

Aki ilyenről nem olvas, nem néz utána az alternatív hírszerzésnél, vagy egy legyintéssel könnyű elintézni, hogy baromság, az továbbra is annak tekinti a dolgokat, még akkor is amikor már nemcsak hogy ki sem mehet az utcára, a száját is be kell fognia, de ez sem elég, mert ilyet valóban, ki is tenne velünk? Hát az a nyavalyás vírus...
 

Valóban?
 

Az is lehet, már úgy gondolod, Te már úgyis idős vagy, neked mindegy. Hát, nem.

Magad miatt sem, a lelked miatt.

És, ha van gyereked, unokád, akkor miatta sem. Mert az a világ ami felé nagyhatalmak kényszerítenek minket, börtön lesz és már elkezdődött, ezt Te is tapasztalod napi szinten.

Nem mindegy, hogy amikor ebből a világból eltávozunk, akár így vagy úgy, hogy milyen tudatossággal tesszük ezt, mennyire vagyunk tisztában Ön magunk lényegével, lelkünkkel és lelkiségünkkel.

Mert amennyire tudatosan élünk, úgy is halunk meg, és annál tudatosabban tudjuk majd merre kell menni a másik dimenzióba át, amit halálnak nevezünk, de inkább hívhatjuk újraszületésnek, hiszen odaát szeretteink ünneplik megérkezésünket, tehát nem mindegy, milyen szinten rezgünk energiában, azaz milyen magas ez a kisugárzás, mennyire tiszta a tudat ami átlép a másvilágba, felismerve azt a közeget amibe kerül a lélek, a nagy Semmibe, ami nem semmi, hanem érző, mély Intelligencia...

De hogy ne vesszünk el ebben a nagy Semmibe, tudnunk kell, hogy ott vagyunk, és hogy mi történik velünk, hogy ne bolyongjunk a végtelen mezején időtlen időkig, fel nem ismerve helyzetünket, és fel sem ismered a szeretteidet akik várnak odaát és átsegítenek, mert nem látod meg Őket és a fényt, mert nem terjed ki a figyelmed, vak maradsz erre odaát is, mint itt lent a Földön, ha nem érted és érzed a lélek fontosságát a szíived meleg hangján át, ott sem fogod.  
 

Mert ilyenkor tud elveszni a lélek, amikor bizonytalan, és tudatlan. Hiszen a halál pillanatán túl semmi sem marad földi mivoltodból a lelkeden túl, mint a tudatosságod. Tehát, akárhány éves is vagy, fontos, még most is, akármikor is, hogy felébredj a világ látható dolgain túli világra, hogy szabad légy annak tudatában, hogy halhatatlan, örök lény vagy, aki Fényből és Energiából vagy, egy tudatos Intelligencia. Krisztusi Szeretet. Isteni Lény, nevezd ismét annak mindezt, ami Neked jólesik, amivel rezonálsz és jóleső érzést ad.

 

Milyen érdekes, hogy a legtöbb szkeptikus mindig azt mondja, ó, hát Ő nem hisz ilyesmiben, meg Energiában... és lám, mindig ki az első, aki azt mondja betegség és fáradtság esetén, hát nem is tudom, de nincs energiám...

Akkor miről is van szó? Hiszek is meg nem is? Inkább higgyél, többet érsz ezzel.

Csak egy shift, egy fordulat kell az agyadban arra, hogy beengedd a lehetőségét egy másik értelemnek, felfogásnak, hogy megengedd, hogy valami másképp is lehet, nem úgy ahogy eddig hitted vagy gondoltad, de inkább beletömték a fejünkbe azt amit akartak. Lehet, hogy nem is hinnéd a mások által belénktraktált hiteket, gondolatokat, félelmeket, de mivel már mindez olyan mélyen ott van a tudatalatti elménk birodalmában, minden más ami nem ezzel egyezően hangzik, kitakarja, hogy lehetetlen meg hülyeség.

És itt a fontos dolog, a lényeg: hogy nem az elméddel, a gondolkodással fogod tudni pontosan mi a helyes és valódi igazság, akármilyen hihetetlennek tűnik is az először, de a lecsendesedett szív érzi, tudja, ösztönösen, halkan és erősen.

 

Tehát, annak tudatában, hogy egy halhatatlan Fénylény vagy, mindig is voltál, vagy és leszel, Örök és a lelked sérthetetlen, hogy a földi életet Te választottad megtapasztalás céljából, arra kérlek csak, hogy minderre mélyen a szívedből kiindulva, emlékezz!

Így már senki és semmi nem árthat nekünk, még akkor is ha belehalunk, de legalább megtettük és megpróbáltuk.

A félelemnek így már nincs helye a mindennapjainkban, mert csak ott tud nagy úrnak tűnnni a megfélemlítés ahol nincs isteni szeretet, azaz lelkiség. És ez Te magad vagy!

Amikor tudod, hogy belűlről egy igaz segítség és barát szól hozzád a messzeségen túlról abból a tartományból, ahol az erő és Önmagunk elfogadása van, ott lelkiség is van. Ez mind Te vagy.


Minél jobban erősíted magad ebben az érzésben, és megbarátkozol önmagaddal, az életeddel, a körülményeiddel, minél jobban kezded magad tisztelni, megkedvelni, szeretni, annál erősebben fog a belső fényed ragyogni, tisztulni, ettől lesz a változás hogy megerősödsz és hiszel a saját magad igazában, valamint a nagy igazságokban, túl látsz a káoszon és rendíthetetlenül mész előre a megvilágosodás útján másokat is segítve.
 

Éppen ezért, amikor a következő részben a sok negatív hatásról lesz szó, arra kérlek, hogy mélyedj el magadban, és belülről érezd azt, hogy mi az, ami megremegtet, amivel rezonálsz, és a kép ami kialakul a hallottak, látottak alapján, döntsd el, mi a Te valóság tudatod mindebből. Ha semmit sem mozdít meg benned, még egy gondolat erelyéig sem, akkor lapozz tovább és csináld a dolgod, hiszen nem jött el a Te időd még, és mást kell megtapasztaljál.

Azok, akik a kirakójáték puzzle darabjait már maguk is megtalálgatják, lehet itt most lesz még egy-két elemecske, részecske, amit hozzátudsz rakni a nagy képhez, és kérlek, add mindezt tovább!

 

Nem felbújdítani akarok senkit, sem tömegre hívni, hiszen mint tudjuk, ez mind nem működik. Nem ez a cél. Hanem az, hogy azt a fényt, ami Benned is él megnöveld megértéssel, bátorsággal, felismerésekkel, és szeretettel, mert ahogy ez nő benned és körülötted, ez a nagy fény fogja és tudja megállítani az útját a gonosznak, aki eltiporni kívánja mindezt belőlünk, mert a gonosz retteg a fénytől, a tudatosságtól és Isteni igazságtól!

Ez az az Erő, ami csodákra képes, hogy higgyél Isteni kilétedben, egy magasabb existenciában, a láthatatlan valóságban!

Hogy mikről is van szó?

Nagyon sok minden ami a világban történik, nem új keletü.

Mélyen és részletesen most itt nem fogok belemenni egyrészt, mert írtó sok lenne mindet mélyen átlátni, és mert a legmélyén nagyon csúnya dolgok vannak, ami most mind nem ide való, talán egy másik alkalommal ha érdekel Benneteket, elmondom... plusz, mivel tablet-ről írok, elég sokáig tart mindezek leírása, így röviden mindenről ami most eszembe jut, írok....

 

-Az anyagi világban létezik a kettősség, dualitás állapota, tehát ahhoz, hogy a legnagyobb jót megtapasztalhassuk, ahhoz a sötétnek is jelen kell lennie, mivel ellenpólusa. Nem tudnánk a fényt érzékelni, ha nem lenne sötét. Ebből adódóan, vannak sötét lények, gonoszok e világunkban. Láthatóank és láthatatlanok. Emberi, fél-emberi és nem emberi minőségben.

-Az emberi szintet képviselőkből van egy sötét nagyhatalom, egy háttér hatalom, Deep State, akik nagyon gazdagok. Ők uralják már most is a világot, de nem teljesen még, így hát erre törekednek, egy megtörhetetlen világállamot létrehozni olyan szinten, ahol az emberiség gúzsba van kötve. Szája és szeme bekötve. Ez már elkezdődött.

-Mi kell mindehhez? Megdönteni a meglévő határokat, akár emberi jogok határait, mind létező államokét is, valamint a gazdaságit. Létrehozni egy egységes egységet, a meglevő pénzek helyett, és az embereknek ebből fizetni alap megélhetést, ha jól viselkednek.

-Hogyan lehetne mindezt elérni, hiszen az emberek nem fognak ebbe belemenni? Gondolod? Már most jobban benne vagy, mint hinnéd.
Butítással. Folytonos félelem keltéssel és ostobaságok leírásával, bemondásával. A félelem a nagy fegyverük, mert akit ebben tudnak tartani, azokat megkaparintották.

Hiszen járvány van! Segítsetek, csak hogy túléljem, mondják sokan, ezzel a gond (ami soha nem is volt) meg van oldva, ti kértétek, hát itt a segítség!

Hogy hogy? Vakcina formájában.

Oh, hát ez csak egy védőoltás, mondják sokan, ez jó lesz nekünk.

Nos, tudtad, -a sok kutató és adatgyűjtők írásai alapján, hogy a vakcinák nem mentenek meg semmilyen kórokozókkal szemben?
Vagy, hogy az úgynevezett védőoltás sokkal több másodlagos problémát és betegséget hord magában, mint egy esetleges influenza vírus járvány?

Vagy hogy az aki nincs beoltva az hosszútávon egészségesebb, mint akit beoltottak?
 

Dr. Tenpenny szerint pl. Amerikában kb. 420 ilyen betegség van feltüntetve egy dokumentumban, annak érdekében, hogy ne lehessen feljelenteni a gyártó céget abból az okból, hogy nem jelezte a lehetséges mellékhatásokat, betegségeket... bár már sok éve eltörölték azt is kormány szinten, hogy bárki is feljelenthetést tegyen ilyen és több más okból, teljesen szabad utat adva a vakcina gyártó cégeknek, pontosan a 4 legnagyobbnak a világban, ebből a világelső Bill Gates-é.
Mellesleg, Ő a WHO azaz Egészségügyi Világszervezet legnagyobb részvény tulajdonosa, tehát az övé a döntés joga, hogy mi történik a Földön eme szervezet révén, mellette Soros is rangos tulajdon joggal rendelkezik.

(Több információ a Covid 19 -ról a Magyar Oldalakból nyíló - P(L)andemic oldal alatt található.)

-Tehát, kellett kreálni egy járvány nevű őrületet, amit az emberek többsége könnyen bevesz. És, mellesleg, már a vakcina is javában kész...amihez amúgy több év kellene, de lám, lássatok csodát, meg van a megoldás...
 

Tudtad, hogy ebbe a vakcinába DNS romboló vegyi anyagot, idegen mutált dns-t is tesznek, ami elszaporodva a testedben, szépen átrendezi azt majd, idővel?

-A főcsatornás híradás, akár tv vagy rádió, Internet, mind a gonosz kezében van világszerte lepénzelve, így hát azok meg csak fújják a nótát, ahogyan az diktálva van, jó szerivel se szeri se száma a téves információnak, illetve nekik nem téves, tudottan átformált számok és tények, amiket ügyesen adagolnak reggel, délben, este, ezzel kelsz és ébredsz, jó, hogy beültetik az elmédbe!

- Gondolkozzunk már! Mitől is tiltottak el minket a legjobban, a legelső napokban? A napfénytől, a természettől, a gyógyulás természetes lehetőségétől. Ez normális?

-Mialatt bezárva kellett ülnünk, a világ minden táján több ezer antennát szerelnek fel, és több mint 40 ezer! Szatelitet lőttek fel az Űrbe, mind az 5G Internet hálózat nevében...nem, ez nem arra van, hogy gyorsabban lépj be a játékodba a neten, ez az a sáv, frekvencia, ami egyenlőre elbírja annak a hihetetlen mennyiségű adat információnak a terhét, amit Rólad, rólunk gyűjtenek be minden percben és ezt mind tárolni, szortírozni kell valahol.

(Több információ erről a Magyar Oldalakból nyíló - 5G oldal alatt található.)
 

Csakhogy, ennek a 60 Giga Herz-es frekvenciának súlyos egészségkárosító hatása van emberi és állati szervezetre, többek között olyan mód, hogy a sejtek Oxigén felvételét gátolja, ezáltal roncsolva a sejteket, pusztító hatása nem marad el észrevétlen. Milyen érdekes, hogy pont ez az úgymond vírus is, pontosan hasonló tüneteket képvisel, bár nem kimutatott tény egyáltalán, hogy eme vírus amit Covid-19-nek hívnak, egyáltalán létezik, de jó alkalom bemutatni a nagyközönségnek a tüneteket, hogy amikor az 5G-t mindenhol kihozzák a világon, nemcsak azokban a városokban ahol az úgymond járvány elindult, akkor ezek a tünetek már ne legyenek oly feltűnőek.


Csodálkozunk, hogy miért van az, ha valaki a Covid 19 és az 5G Internet szót együtt használja, mondja ki akár a YouTube-on, vagy Facebook-on, rögtön leveszik azt? Én mindennek szem és fültanuja voltam, nem egyszer...

Mellesleg a 5G először az amerikai és más nagy államok használták hadászati kísérlet céljából, tudatalatti táv gondolat módosításra, viselkedés programozásra...

Ez most jó lesz népírtásra is, hiszen túl sokan vagyunk... nem én mondom ezt, hiszen Gates ennek nagy szóvivője, az Ő kezében a fegyver nem egy fajtája.

Ha azt kérdezed, miért pont a gazdagok leggazdagabbjai csinálják mindezt, nos, itt már rég nem a pénzről van szó, hiszen annyi van nekik belőle, hogy több életen át kitartana... itt mások feletti hatalom, kontroll az ami nekik erőt és kitartást ad, hogy véghezvigyék terveiket, a gonosz segítségével. Ilyen vagyont csak segítséggel és paktummal lehet kreálni, aminek az egyik feltétele, hogy egy bizonyos hányadát visszaszolgáltatja a gonosz oldalára, annak céljai elérésére, ami az ember leigázásáról szól. Mivel mi érző, szentiel lények vagyunk és Fényt hordozunk magunkban, ezért ők roppant idegesek és irigyek, és amivel csak tudnak, akadályozzák az ember Önmegismerését, hogy ezt mind Te se lássd meg, többek között az Egó segítségével, így tudnak feletted uralkodni, félelem keltéssel.

-A szájmaszk viselése is pont ez, ami ezt a célt is szolgálja, ugyanis

1, a maszk eltakarja emberi kifejező képességedet, arc mimikádat így az elembertelenítés megkezdődött azáltal, hogy betapasztják a kommunikációs és szocializációs képességedet.

2, mindannyiunkban mikroorganizmusok, baktériumok és vírusok milliói élnek szüntelen. Ezek normális belső egyensúlyi állapotuk fenntartására fontos, hogy ki és belélegezzük őket, ha viszont maszkot kell viselni, akkor annak a veszélye áll fent, hogy magadat betegíted meg, ezeket irregulálva tartva.

3, abszolút de nem állja útját a maszk a vírusok beáramlásának... sőt, a szövetekből származó anyagokat is belélegezheted vele...

4, ennek viselése állando stresszt okoz a szervezetben, ami hosszú távon betegít...

A másfél méteres távolságtartás is arra jó, hogy könnyebben beazonosítsanak, leolvassanak scan olvasással (igen, maszkon át is!) az úgynevezett arc-beazonosítás miatt, amit már elkezdtek javában, még itthon is. Ez a távolság a minimum arra, hogy a scan működjön, mert különben egymást fedve, takarva, nem sikeres a scan. 

Végül is sorolhatnánk sok -sok más dolgot, de a lényeg pont a megbetegítés, főleg az idős emberek korosztálya, -megintcsak nem én mondom- és a segítség hogy oltsunk be mindenkit.
Aki pedig nem hal meg időközben orvosi és egészségügyi ellátás hiányában, akkor majd Őt is beoltják...(ezt megint nem én mondom).

Érdekes módon arrol nem szólnak hírek, hogy hogyan is lehetne -főleg az idős korosztály esetén, növelni az immunitást, mik segítségével

tudnának segíteni a helyzetükön a bezártság alatt, hiszen még a szocializáció lehetőségét is elvették tőlük, ami pszichésen is kihatással van rosszirányba, mindannyiunkra.

Mivel az oltóanyagokba mikro chip is kerül, már meg is van a világ feletti uralom, kontroll, dominancia. Mindenkiről mindent tudnak, rögtön és azonnal. És nemcsak tudnak, de megtalálnak...

A világ minden nagy városi kórháza üres, nincs járvány, ha vírus esetleg van is, egy sima influenza vírus ez, a halálozási szám pedig még talán kevesebb is eddig, mint az influenza pandemic száma. Ezt az interneten is meg lehet nézni.

Kevés még azon orvosok száma, de már akadnak, akik igazán az emberek felemelkedése mellett voksolnak le és nem a pénztárcájuk mellett, mert fenyegetve vannak a prakszisuk elvesztésével, ha igazságot mondanak és felszólalnak. Több ezer dollárt kapnak minden ember Covid 19-al való diagnosztizálása esetén, a kórházak pedig több tízezer dollárt szednek be minden halotti bizonyítvány kiállításakor, ami ezt a vírust nevezi meg, még akkor is, ha éppen ejtőernyővel ugrottál ki a világba, és nem nyílt ki az a levegőben.

Hogyan is van, hogy már most azt jelentik be, hogy jön az új, mégveszélyesebb a tél eleji hónapokban?

Ez mind idáig egy teszt volt, az igazi még csak ezután jön... fel kell ébrednünk, hogy a szabadságunkkal, emberi mivoltunkkal játszunk, ha nem figyelünk és cselekszünk!

Még március elején, amikor kérdeztek erről engem, azt mondtam, hogy ez még nem az igazi, készülnek majd egy sokkal nagyobb volumenű dolgora, ami hamarosan itt lesz, ősz-korai tél, aminek sokkal komolyabb következményeit látom majd kihatni a társadalomra, főként mint szigorításokat, megróvásokat stb. 

Tényleg, megkérlek Téged is, gondolkozzunk már el egy picit, ne sokat, csak annyira, hogy vegyük észre és tudatosodjon bennünk a sok hazugság, a sok ellentmondás, és bakik sorozata amiket beetetni próbálnak.

Aztán pedig menj le a szívedbe, és hallgassd az mit mond, mit üzen. Csendesen fog szólni, Ő nem fog kiabálni. Hiszen már ismered, intuició, megérzés formájában, szinkronicitásokkal (véletlenszerű egybeesésekkel), szimbólumok és sugallatok szárnyán suhan a válasz hozzád, de mindig egy finom melegségbe, szeretetbe, felemelkedett érzésként.
Szépség és jóság áll mellette, mögötte, és amikor hallgatsz rá, ha utána jó érzésed van és nem megbánás, így tudod, hogy a jóra hallgattál. Figyelj rá hát, mert ez fogja az igazságod megmutatni.

 

A világban milliók már ébredeznek, gyere Te is, legyél részese.
Alkoss történelmet a gyermekeid, unokáid részére, hogy elmondhassd, én is részese voltam a felemelkedésnek!

Üdvözöllek Világunkban.

Nem könnyű, de vállalkoztál rá, hát tarts velünk és LELKESEDJ!

Némely információ orvosok, tudományos kutatók és adatgyűjtőktől származnak, ezek megtalálhatók az Interneten.